Ilha do Santa Catarina, Florianopolis, Brazil (17-11 t/m 25-11)

Posted in Brazilië on 23 nov, 2008

Even een korte update tot nu toe, maar dit verhaal ga ik later helemaal herschrijven. Veel te vertellen, maar nu geen zin meer, sorry!

Vanaf maandag de 17e november 2008 ben ik gearriveerd op het eiland Santa Catarina in het plaatsje Armacao, naam van mijn hostel is voor mijn onbekend, want het ligt langs de weg waar de route v/d bus zich bevindt, rechts van de supermarkt. Ik heb hier mijn eigen appartement (2 persoons bed, keuken, badkamer), omdat het Hostel Bell’s aan t strand aan het verbouwen was. helaas, want dit ligt naast het strand. Mijn buren zijn 3 jongens: Uga (uit Natal, Brazil), Gustavo (Brazil) en Juan (Montevideo, Uruguay).

[googleMap name=”Hier ben ik nu!” width=”400″ height=”300″ directions_to=”false”]Florianopolis, santa catarina[/googleMap]

Vanaf zaterdag 24 november 2008 verblijf ik nog steeds op Santa catarina, maar dan in het plaatsje Barra do Lagoa in het Backpackers Sharehouse Hostel aan het strand.

Wederom een erg mooi eiland, maar helaas regent het al dagen en het ziet er naar uit dat het pas dinsdag iets beter weer gaat worden. Ik hoop morgen (maandag 26) een surfles te gaan nemen, want ik heb echt zin om het water in te gaan en iets actiefs te doen. Dinsdag de 25e vertrek ik naar de watervallen van de Foz da Iquacu. Het schijnt daar fantastisch weer te zijn. Vanavond eerst een BBQ party in mijn hostel, waar echt heel veel backpackers verblijven, die allemaal engels spreken. Wel ff lekker hoor!

Reacties RSS

5 Responses to “ Ilha do Santa Catarina, Florianopolis, Brazil (17-11 t/m 25-11) ”

  1. #1 buufje Says:

    Hey Buufje…
    Met al die mooie tropische fotos en verhalen (op wat regen na) heb ik je wat fotos van ons sneeuw avontuur toegestuurd… Leuke compensatie.

    Jammer dat we dit jaar niet onherkenbaar dik ingepakt samen door de sneeuw kunnen rennen, haha!!

    Tot snel xx

  2. #2 esther Says:

    Ha Renate,

    Geweldig dat je naar de Foz gaat. Je kan de Braziliaanse kant het beste vroeg in de ochtend doen. Dan zie je allemaal vlinders en regenbogen.
    in 1 ochtendje ben je daar wel klaar. Dan door met bus naar Argentinie.
    Je kan het beste slapen in Puerto Iquazu. Vandaar dagtrip bussen naar de Foz. Hier ben je een hele dag zoet. Veel groter dan de braziliaanse kant en veel indrukwekkender. Neem ook de speedboot onder de watervallen door. Fantastisch. Ook het treintje die je verder op brengt.
    Heel veel plezier en lekker genieten .x Es

  3. #3 aysebolat Says:

    lieverd, wat fijn dat het goed met je gaat en steeds meer mensen op je pad krijgt waar je mee kan kletsen. geniet ervan!!!
    kussss

  4. #4 Tabitha Says:

    heee mooi mens!
    fijn dat het fantastisch met je gaat! geniet van dit mooie avontuur.
    dikke kus uit twelloooooooo

  5. #5 JanenJoyce Says:

    Hi sweet,

    Goed ff wat van je te horen!
    Ben heel benieuwd hoe het bij de watervallen is geweest.
    Veel plezier!

    Kus

Laat een reactie achter

Je moet Ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.


  • You Avatar